Min Eden goes home

header

Jag har länge funderat att skapa ett eget domain namn, alltså ett namn som inte innehåller “blogspot”. Jag valde namnet “mineden.com”, naturligtvis, och hade otrolig tur att det namnet var ledigt.


Även om jag vet att “Min Eden” är grammatiskt fel, så var det inte tal om något annat. Jag frågade en svenska lärare om råd innan. Hennes svar var att “Poeter får skriva som de vill, så var en rebellisk poet om du vill ha min eden”. Jag valde att vara en rebellisk poet och bryta mot grammatikens lagar…


Min blogg hittas nuförtiden på 3 olika adresser:


Jag kommer dessutom att börja styla bloggen, det har ju inte hänt några förändringar på länge, det börjar nog vara dags. Jag ber därför om lite tålamod, inställningarna kan vara upp åt väggarna ibland…


Tyvärr föll några detaljer bort, i ock med integreringen med nya namnet. Tex alla länkar till mina favoritbloggar, flög all världens väg ut i cyberspace. Det är något att tänka på för den som funderat på att skapa ett eget domain namn. Även alla “Follwers” försvann, dvs alla som följer bloggen…

Hm, det blir nog att brygga en panna kaffe i kväll och fördjupa mig i blogg-kodningen.

7 kommentarer

Rose Garden Malevik sa...

VA KUL..........smart ide :)
Dags för SATURDAY SHOW OFF
hos mig.....
VÄLKOMMEN att vara med :)
Ha det gott
Håkan

Madelene sa...

Hehe, finns inget ont som itne för ngt gott med sig.. Det kommer nog bli jättebra i slutändan tror jag!

intopii sa...

Onneksi olkoon Edenin "laajennuksesta"! Lukijatko sinulla eivät enää näy ollenkaan? No, täällä ollaan kuitenkin :-)

Sophia Callmer sa...

Fixar sig nog, men det där kan vara rätt klurigt och tålamodsprövande. Kul att domännamnet var ledigt!
ha det gott!

Susie på Stjärnarve... sa...

...att det är kul att ändra, men ibland så kan det medföra problem. Men å andra sidan är problem till för att lösas så.....

Tusenfröjd sa...

Vad bra att just ditt domönnamn var ledigt, kul! Och kuligt att du hittade till mig. Måste ju erkänna att jag hälsat på några gånger innan hos dig... men jag är inte alltid så flitig med att lämna avtryck. Ska se om det kan blir lite ändring på det i fortsättningen.

Ha en bra start på veckan!
Liv

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Lycka till med alla inställningar.... och rusta dig med tålamod :-)

Kram Charlotte