Trädgårdsmode = on

Om jag får beskriva mitt trädgårdsläge på dataspråk skulle det vara att mitt gardenmode = on. Online läget kommer att vara i "on" mode till oktober ungefär.

Min man brukar säga att jag går ut i maj och kommer in i september. Men det stämmer inte alls, jag går ut redan i april, kanske redan i mars och kommer in i september.

En äkta trädgårdist borde ju börja smutsa ner sina fingrar nu. Förodlingens månad. Jag kommer att börja lite försiktigt. Jag har aldrig sått Petunior, vilket är ganska konstigt, det gör ju alla trädgårdsnördar. I år ska jag försöka vara som alla andra nördar, och förså Petunior, Sömntuta och Svartöga. Då får vi se om de åker i komposten som vanligt...

Jag har ju mitt nya garageförråd nu, där jag kan börja laborera med mina frön. Fast tyvärr så hamnar min familj att fortfarande stå ut med mina smutsiga lådor med frön inomhus i allafall, för vissa frön behöver inomhusvärme för att komma igång, tex Petunior...


Frön från Nelson Garden:
Sömntuta Alba Oculata, Petunia Cascade Orchid Mist, Petunia Prism Bright Rose och Sömntuta Rosa Romantica! 
lord nelson garden seeds

Inga kommentarer