Stormen Valio

Stormen Valio som dundrade förbi i veckan ställde till med både det ena och det andra. Stormar ställer ofta till med något obehagligt, och jag inbillar mig att jag ska hitta mitt växthus uppe i någon trädkrona. Jag är definitivt inte stormförtjust! Det enda positiva kan tänkas vara att alla höstlöv blåser över till grannens tomt (och deras löv på min...) 

Nå vad ställde Valio till med i år då? 
Ett ovärdeligt gammalt fönster gick i kras. Ett fönster från mitt barndomshem innan renoveringen... inte hela världen men ändå tillräckligt för att få ett skärsår på handen, och ett ärr för livet av detta minst 50 år gamla fönstret. Där fick jag för att jag lämnat det kvar ute i stormen Valio. Förlåt...


Min ljuskrona i trädkronan hade tappat 2 ljus... tänk va stormar kan ställa till med!


En massa löv som inte härstammar från vår trädgård. Hur jag kan veta det? Det tar vi i ett annat inlägg!


Räknas ett allmänt kaos som stormskada? Tyvärr går väl inte den allmänna oredan att sättas på Valios stromkonto, eller?

Inga kommentarer