Min ateljé

Det här är mitt hem, min trädgård, min livslevande canvasduk och min ateljé. Min målarduk är i konstant förändring. Jag målar med levande färger, stilleben, växter och former. Jag ser min trädgård som en konstform. Jag har alltid velat kunna konsten att måla tavlor, men har inte hittat dit ännu. Kanske en dag...tills dess kommer jag att plantera mina blommor, samla mina stilleben och flytta mina krukor...


Konstnärs-wannabe:n har talat!

5 kommentarer

Bea sa...

Hej!
Måla med blommor är du väldigt duktig på och jag tror säkert att du klarar att måla på duk om du prövar ;)
Fina bilder!
Må gott! /bea

intopii sa...

Voi hyvä ystävä, sinähän OLET taiteilija! Et vain käytä pensseleitä vaan kameraa. Pidän ihan hirveästi kuvistasi.

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Trädgård är verkligen ett ypperligt och spännande sätt att uttrycka sig på.... Tycker du valt en bra 'konstnärs-väg' :-)))

Ha en fin vecka!
Kram
Charlotte

Skogsdoft & havsbris sa...

Det är en konst att kunna måla med blommor också! Och när man behärskar den konsten blir det minst lika vackert som den dyrbaraste tavla. Jag har också önskat att jag skulle kunna måla, och har försökt mig på det också, men kommit fram till att det är inget för mig. Jag får uttrycka mig på andra sätt istället, och överlåta målndet till dem som verkligen kan. Jag tror det blir bäst så! ;)
Ha en fin vecka!

Drömgården sa...

Är första gången in och tittar i din blogg. började själv blogga för 1,5 månad sedan. Du har en otrolig vacker trädgård och fina bilder!