Sommar-rea

De flesta letar kläder på sommar-rean, jag shoppa på plant-rean...Jag har hellre en extra fin Pion i trädgården än ett extra klädesplagg som hänger i skåpet. Men nog shoppas det ju kläder också bör tilläggas...

Jag tycker själv att jag gjorde ett riktigt fynd när jag hittade de gamla lådorna. Lådorna var inte på rea, men jag kunde ändå inte motstå dem. Jag har en svaghet för gammalt trä.Jag ser fram emot en fin semstervecka med glass, sand mellan tårna, sommar och sol...

7 kommentarer

Lotta 8`) sa...

Älskar gamla lådor och rea förstås, både kläd- och trädgårdsbutiker ;) Tittade på buxbomplantor igår, rätt stora för 59 kr st men slog inte till, ångrar mig lite så jag köper nog dem idag :)

Ha en skön ledig dag ♥

Unknown sa...

I would rather have a new plant to plant then a new dress!!!!

Isas Trädgård sa...

Vilket fynd du gjort ... lådorna är jättefina !! Håller med dig ... köper hellre plantor än springer på klädrea (även om det händer också förstås!).

Önskar dig en jätttrevlig semester med mycket sol och massor av glass !
Ha det så gott !
Kram/Isa

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Mina morföräldrar bodde på en ö i Torne Älv, så lådorna gjorde mig lite nostalgisk!

Fina bilder!
Ha det gott! kramkram Hillevi
(som inte hunnit med några planteringsbordsbilder ännu.... Hur svårt kan det va?)

Bea sa...

Hej, hej!
Fniss... här är en till som hellre köper gamla lådor än kläder! Nåväl, ibland behöver väl garderoben ses.
Fina lådor finns det alltid användning för :)
Må gott /Bea

Helén sa...

haha, kul att höra att det finns fler trädgårdstokar som hellre shoppar blommor:) Lådorna är snygga, köpte såna för ett par år sedan, så några har blivit vita och några är original...snygga hursom. ha det gott!//Helen

Lottas Fotografi sa...

Samma är, jag är också svag för gamla trälådor! Och shoppar växter på rea gör ja också, senast igår!

Kram Lotta