Växthusfeber....

...en tillsynes obotlig feber har slagit till. Photoshoppade lite för att få en inblick om den skulle passa in...
 
Ni som skaffat ett växthus, berätta...har ni ångrat köpet? Jag vill ju inte att det bara ska vara nyhetens behag, och senare bli ett fult genomskinligt förråd... Det finns ju inget fulare än när växthus är fullproppade med skräp.

6 kommentarer

Unknown sa...

Ojoj! DEN febern är rätt så svår att bota! Eller iallafall väldigt dyr historia... Men SÅ värt det ;)

pioni sa...

Vanhan palveltua hyvin viitisen vuotta, tilasin uuden. Eikä kaduta:)

Maria sa...

Todellakin, varastoina toimivia romuvarastokasvihuoneita näkee ja ne eivät totisesti hyväile silmää. Itsekin toki säilön kasvihuoneessa talvisin kaikenlaista puutarharekvisiittaa, mutta yritän tehdä sen tyylillä! Kasvihuoneen rakentamista en ole katunut hetkeäkään, se tuo puutarhaan aivan omanlaisensa lisän ja pitkittää nautintoa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Se on paratiisi, täydellinen terapiahuone!

alegni sa...

Detta blir vår fjärde odlingssäsong med växthus och jag kan inte ens föreställa mig att vi skulle ångra att vi byggde det, även om det aldrig kommer att betala sig tillbaka ekonomiskt.

Erika sa...

Jag photoshoppade lite när vi skulle börja och jag tyckte det gav en riktigt bra känsla för hur det kan bli i verkligheten. Lita på din känsla!

Liljas Corner sa...

Jag skulle inte vilja vara utan mitt lilla fula odlingsväxthus. Men nu önskar jag mig ett drivhus som håller ungefär en +8 grader från slutet av mars. Och det kunde få vara ett finväxthus :)
Och det jag framför allt lärt mig är att värmeregleringen är svår i ett litet växthus (mitt är ca 6 m2).