Gardens are not made by singing...

Om någon frågar mig vilken blomma jag helst fotograferar så är svaret enkelt... Krokusar! Det är kanske kombinationen med den grå-bruna omgivningen i kontrast med de färgklickande utstickande pigga krokusarna.
 
Mellan krokus-fotoshoots så måste man väl göra något också, så här har varit vårstädning på agendan. Detta citat säger ju ganska mycket...
 
Gardens are not made by singing
 "Oh, how beautiful"
and sitting in the shade...
 

 
Ruby Giant Ruby Giant
 
Ruby Giant

Saker och ting har flyttats till sina platser inför den kommande säsongen. Det finns vissa föremål som har sina givna platser från år till år. Andra får hitta en ny plats...Stengångarna har sopats och fått ett nytt lager sanddamm, komposten har vattnats och blandats. Vårarna är en period då vi måste kanske bita ihop och kräva att "trädgårdsmästeren i dig" har lite karaktär för att få alla vårbestyr avprickade på "to-do" listan...
 
 
(Mitt högre jag hånflinar, men jag grimaserar tillbaka och och påstår att jag har allt under kontroll....!! )

 
Komposten Vårstädning
 
Keramik ängel

2 kommentarer

MINNA sa...

Kevät on niin mukavaa aikaa puutarhassa. Pitääkin muistaa kääntää komposti ja ehkä kastella sitä. Kiitos muistutuksesta ja mukavia puutarhapäiviä!

Hilde sa...

Mmmm så vakkert! Lilla krokus i solskinn er lekkert. Sukkertøy for øyet med disse friske fargene som titter opp av jorden.
Vakre bilder du deler.
Hilde