En rosa didelidooo...

(I gott samarbete med Nelson Garden)

Förlåt jag kunde inte låta bli, den liknar ju något helt annat, min nya Krukmakare.

Jag har många år tänkt köpa en Krukmakare, men inte gjort det av någon anledning. Nog hör det väl till att en äkta trädgårdist ska tillverka sina egna ekokrukor, inte sant?

Nåväl, där stod den ståndaktig och knallrosa i butikshyllan och viskade "buy me buy me". Så den fick följa med hem...Händer det er också att ni faller för det där, eller är det bara jag som hör röster?

Krukmakaren matchar min nya rosa spade och mina rosa handskar, även de från Nelson Garden... Fåfängan kräver matchande färger när man håller på i trädgården! Jag diggade handskarna, de var delvis i äkta läder, vilket är himla bra får någon som som sliter ut ett par handskar på nolltid.

Krukmakare från Nelson Garden

 Stor spade från Nelson Garden
Ha en skön söndagkväll alla gröna själar och alla andra själar!  

Inga kommentarer