Den första snön...

...kom i fredags. Det är med blandade känslor man tar emot de första snöflingorna varje år. Men nog är det härligt att få lugna ner sig efter trädgårdssäsongen. Vi får med gott samvete sitta inne i stugvärmen utan att känna stressen att behöva gå ut. Det enda arbetet kanske är snöskottning och "veda-backan". Även om trädgård är en avstressande faktor för mig så kan det bli too much.

I år var ett speciellt år, då både min man och jag blev sjuka av allt för hårt arbete ute på gården. Vi vill så gärna få allt färdigt...nuuuu! Men vi fick oss varsin läxa som vi får ha i tankarna nästa säsong.Men!
Jag har blivit utmanad av Tuvull. Hon har en mycket vacker inredningsblogg som heter Tuvull ! Besök den och bli förtjust!

Regler för utmaningen:
Länka till den som utmanat dej och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv alldagliga som knasiga. Utmana 7 stycken bloggare i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Jag beslöt mig för att sova på saken till idag...sååå, med en kaffekopp och en bulle i magen ska jag försöka beskriva mig själv. Det är konstigt hur svårt det kan vara att hitta ord om sig själv, det borde väl vara det enklaste i världen, eller hur?

Här kommer 7 punkter om mej:

1) Min 8-åriga dotter tyckte jag skulle skriva TJATIG som första punkt. Ok, jag kan väl vara lite tjatig, men det ska väl mammor vara! Min 4-åriga son beskrev mig som "världens bästa mamma", så om vi tar gyllene medelvägen då, så kanske jag är en helt ok mamma :)
2) Trädgårdstokig kan man väl säga efter denna sommars erfarenhet...
3) Även om jag inte bloggar om inredning så tycker jag om att ha fina saker runt mig. Fast orden "fina saker" är väl ganska intetsägande...om man tycker att en 100-årig gammal (äcklig) sko är fin...och dessutom har den framme på ett skåp som jag har...Jag blandar dock gammalt med nytt, och hoppas på det bästa att allt smältar in.
4) Jag måste väl erkänna att jag är en samlare till min natur, jag tycker om att fynda. Loppisar fascinerar mig, och jag släpar hem den ena konstiga saken efter den andra.
5) Jag vet inte om jag är social eller ej...jag älskar ensamhet, men vill också ha människor runt mig.
6) Jag är en konstnär-wanna-be. Min mamma målar tavlor, jag vill också kunna måla. Jag har planerat att måla 2 stora tavlor själv och hänga upp dem här hemma... bara jag hittar ett bra motiv!
7) Datorer...min dotter tycker jag är en data-nörd :) Men det ska väl en som jobbar med datorer vara! Det jobbiga med detta yrke är att man kan aldrig tillräckligt mycket. Men jag älskar mitt jobb.

Och så tar jag och skickar utmaningen vidare till:

Njut av den frostbitna naturen...den är speciell bara just nu, snart vissnar allt ner!
.

5 kommentarer

Marina sa...

Jag hoppar på! Kanske inte idag men snart, lovar.

Annie - Annalunda sa...

Tack för utmaning! Har fått den tidigare men ska länka även till dig!

Kram Annie

Annika Christensen sa...

Kära du! Vad kul att du har hittat till mig för då hittade jag till dig.
Detta är 3:e utmaningen sedan igår.
Jag bestämt mig för inte börja hänga på för jag har alldeles för lite tid till bloaggnadet och skulle egentligen inte hålla på. Men så har jag fått så många trevliga blogg vänner så jag kan inte slute.
Hoppas att du har förståelse för detta och jag lägger en länk till dig om det är ok?

Tycker att du har en fin trädgårdsblogg så nu får jag titta runt lite till.
ps vår bok den Lilla Gröna kommer ut i Finland under våren.

En annan fin trädgårdlänk som jag kan tipsa om är Trädgårdsdrömmar finns en länk hos mig.

Hörs och synd
Annika

Poppins sa...

Jag tror på din son, han vet ju. Det var kul att läsa lite om dig och jag antar gärna utmaningen! Jag har fått den redan och sitter just nu och funderar på vad jag ska skriva.
kramar

Karin Lindström sa...

Hej på er!

Vad jag blir glad att hitta hit! Så fin blogg ni har med en otrolig trädgård. Jag har kikat runt lite, men ska snart komma tillbaka och kika mer.
Tänk att ni har mig som trädgårds bloggtips. Jag är verkligen en amatör, fast jag älskar och dona i vår trädgård. Den är dessvärre så stor så det går inte riktigt att hålla på överallt. Men blommor och naturen är mina favoriter så jag är självklart jätteglad att få finnas med hos er!
Jag har också fått utmaningen från flera, och ska försöka ta mig i kragen.
Jag kommer mer än gärna tillbaka hit och länkar förstår er!

Hälsningar
Karin