Kärlek i örtbad...

...eller kärleksört i bad...

Min Herbstfreud ligger i vattenbad inför höstens föröknings-plantering. I ock för sig behövs egentligen inte något vattenbad för att de ska rota sig. Jag brukar kapa dem rakt av och ner i jorden, året därpå har de blommat. Men...jag tyckte de kunde fungera som stilleben i år.

Herbstfreud

Jag är helt såld på rosen Morden Centennial. Vilken blomning, vilken fägring, vilket roshav! Om ni tittar ner på inlägget från 4 juli och denna bild som är tagen 12:e juli. Det är samma ros i mitten, fortfarande efter x-antal regn, lika vacker. Här har vi en ros som tål vatten, big time!


Synd bara att denna ros doftar NADA...annars vore den en 10+ poängare.

Morden Centennial, bilden är ej arrangerad :)

Morden bjuder på ett helt wunderbart rosskådespel, den bara fortsätter blomma blomma blomma blomma... och blomma ... blomma.... rosen

4 kommentarer

Hanna sa...

Oj så vackert rosor!

Galleri MochB sa...

Ja den skall jag snatta av mamma när jag åker dit idag och kanske den också får fungera som stilleben inför planteringen :O) Vackert!

Jullan sa...

Vilken fantastisk fin sida du har! Kul att hitta hit! Har bläddrat runt lite hos dig, kul med planteringsborden. Nu fick jag massor med tips! Jag lägger till din länk på min sida! Titta gärna in hos mig om du har lust...
Bästa hälsningar Juliane

Bea sa...

Jaha...den rosen skall också bli min! Rosor som tål lite är väl att föredra, än de som slokar och är missfärgade efter första regnet :)

Var det inte så (kommer jag på nu!),att du frågade mig om den vita Jungfrurosen...den tål nämligen inte regn! Lite synd, för den är vacker!
Trevlig helg! /Bea