Ta siesta i en La Siesta?

(I samarbete med La Siesta)

Min man vill ha en hängmatta! Så jag tänkte investera i en riktigt ordentlig matta att slöa i, det är han värd. Jag vet inte om han hade tänkt ta ett sabbatsår från våra projekt, eller kanske han hade tänkt ligga där och njuta av sommarvärmen och samtidigt se på ♥ m i g ♥ när jag jobbar och sliter i trädgården (borde jag kanske även köpa ett par nya bikinis för helhetens skull?).
.

Jag frågade Google om hängmattor, och han föreslog företaget La Siesta. Vilka härliga hängmattor det finns, i många olika färger, storlekar och former.
.
Det värsta är att kunna bestämma sig för VILKEN matta man ska beställa. Det verkar nästan för enkelt att beställa härifrån, för ingen postavgift uppbärs och mattan flyger direkt hem till dörren. Jag gilla!
.
Om JAG fick välja skulle det bli den som heter Romántica, en hängmatta som är som gjord för ett kärlekspar, som oss(!), en vit hängmatta med spetsar och tyll...jag kan se det framför mig!!
.

Jag fastnade även för den här...
...och den här...Jag lovar att visa bilder av min hängmatta i sommar (alltså av hängmattan, inte av min man!)
(Bilder lånade från La Siesta )
.

13 kommentarer

Njut i din trädgård sa...

Halloj!

Jag visste inte om jag skulle svara här eller på min blogg. Kan man liksom länka på nåt sätt? Hur som så har jag svarat nedanför din fråga.

Ha en trevlig kväll!
Caroline

Ruben sa...

Tycker du ska välja den blåa hängmattan. Det är nog lättare att hitta en matchande bikini i de färgerna! ;-) /Ruben

Bea sa...

Sommar-lyx med sköna stunder i hängmattan och det är ni verkligen värda efter slitet med alla stenarna och gräsmattan senaste sommar!
Den mobila väljer jag, det underlättar gräsklippningen ;)
Ha det gott! /Bea

Tiina sa...

Riippumatot on ihania ja rentouttavia:).Onnea vain hankintaan!

Bibbi sa...

Hängmattor är mysiga;) Känns bara lite långt borta än... Jag gillar ju träställningen till mest... Måste skaffa mig en sån själv.
Bra med en stor så ryms ni båda två;)

Maggi sa...

Oj oj, vilka löftesrika bilder om s o m m a r !!! kan nästan känna dendär känslan av varm sol mot huden! Hihi, ni kan ju turas om att ligga i hängmattan och kolla när den andra arbetar - då när ni inte myser där båda två;)
Ha en bra vecka!
kram

Lotta 8`) sa...

Åh... vilken fin hängmatta den blåa är! De jag köpt tidigare på "billigshetsvaruhuset" har gått sönder och behöver ha 2 st nya och vilken tur att jag kikar in hos dig idag :) Skall kolla vidare på nätet jag med.

Har också spanat in allas planteringsbord - så kreativa alla är! Jag skulle vilja ha ett större planternigsbord och söker efter en gammal skänk som kan stå ute i ur och skur - det blir mycket letande för mig i vår *ler*

Ha det så himla bra ♥

Susie på Stjärnarve... sa...

Eftersom det var din man - och inte du - som skulle ha hängmattan skulle jag ta den tuffa i svart, vitt och rött. Fast blått gillar ju dom flesta män förstås!
Fast det viktigaste är ju hur dom passar in i din trädgård för övrigt!!

Dona blogg sa...

Hängmatta - så härligt det låter!

Ha en skön helg!
/Pernilla

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Det blir säkert finte med vilken du än väljer.
Trevlig helg
Birgitta

En amatörs trädgård sa...

Hängmatta har jag en mellan körsbärsträden på baksidan, används inte så ofta av mig själv men tiden kommer väl. Jag vill även ge dig en Sunshine award för den inspiration du ger.

Unknown sa...

Jag tycker att din man och min man umgås för mycket! Dom tänker ju lika och samma "kommentar" fick jag av min man då jag fråga varför han vill ha en hängmatta. :))

Annika Christensen sa...

Helt ok att du visar din man också.
Härliga hängmattor.
Min finns i boken...
Ha en skön kväll
Annika
ps Facebook får vänta på mig jag hinner inte med allt