Prioriterad

Jag känner mig prioriterad, för många saker. Att få vara frisk, vara älskad, få ha familj och vänner, ett trivsamt arbete, mysigt hem och trädgård. Jag känner mig prioriterad att ha egenskapen att uppskatta och se underbara små ting och detaljer. Vad vore jag utan alla dessa egenskaper. Jag vill inte veta. Tack!

©www.mineden.com

4 kommentarer

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Hejsan !

Slank in för att se något vackert och det fick jag Prästkragar. Just den blomman som någon klyftig person sått utmed en gång och trafikled massor av den,så jag tog mig friheten att plocka 15 stycken, som jag satte i en vas på balkongen, nästa dag fann jag 2 blå Lupiner som jag tog hem.

kristina sa...

Fina tankar och bilder!

Zinkhjärtat ♥ sa...

Tänkvärda och fina ord ..... underbara bilder!!

Stor Kram Annelie ♥

Anonym sa...

Så sant så sant. Härligt att våga vara sig själv. Vi är alla unika så därför är det viktigt att vi är det vi är skapade till. Fortsätt i allt det du är.Du är värdefull !!! Kram !!!
Neas fammo