flower-power-shoesJag har visat förr mina flower-power-shoes, men jag visar dem igen...

Ibland tycker jag själv att jag måste ha en skruv lös som sätter ner så mycket energi på trädgården, och dessutom bloggar om trädgård. Alla som bloggar regelbundet vet, att även om det är hur roligt som helst, slukar det tid och energi.

Men visst är det så, att så länge man tycker det är roligt så hittar man tid. Inspirationen och motivationen är ju det första som försvinner om man tappar suget, och än så länge har jag både inspiration och motivation...
\nina

9 kommentarer

Isas Trädgård sa...

Hej Nina !

Jag är så glad att du har inspiration och motivation att fortsätta blogga ... för du ger mig så mycket med dina inlägg !!!
Älskar dina blommiga skor ... skall titta lite extra efter gamla kängor på loppis hädanefter ... nu när jag har sett hur fina dom kan bli i trädgården !!
Ha det så jättebra !
Kram/Isa

Rose Garden Malevik sa...

Underbara bilder........och visst har du rätt :)
Ha det gott
Håkan

Stina sa...

Snygga skor! Du har så rätt så - här sitter man framför datorn fram till midnatt fast jag VET att lillkillen vaknar vid 5..... Sömn är allmänt överskattat!:)

Kram!
Stina

Annika Christensen sa...

Hej!
Gillar verkligen det här med flower shoes. Superfint...
Annika

Unknown sa...

Vilken tur, för din blogg är så häääärlig!!! Sen är det ju så bra, för blogga är ju så lätt att sluta med om man skulle tröttna. Många saker man sätter igång med är inte riktigt lika lätta att bara dumpa. Särskilt inte om man investerat massor med pengar i det, utbildning eller annat. Och bloggen med all energi man lagt ner kommer ju alltid att fortsätta och skvalpa runt i cyberspace:)
Ha det gott,
Charlotta

Helens trädgård sa...

Snygga skor!
Visst slukar trädgård och bloggande mycket tid och energi, men det är sååå roligt.
Tack för inspirationen du ger!

Nikke sa...

Så vackra skor! Fiskade förra sommaren upp en gammal lädersko när jag var på abborrjakt. Nu vet jag ju vad jag skall göra med den :)

David sa...

I love the idea of plants in the shoes and boots. I must do this with some of my old boots.
thanks for the idea.
David/ Tropical Texana/ Houston

I love your blog. It always beautiful.

Madelene sa...

Du får gärna ha en skruv lös, om det är så. Bara du fortsätter =D Jag kommenterar inte så ofta, men får inspiration och blir glad av din blogg =)