Stenfots bygget


Stenfot av gamla tegelstenar


Jag har lidit av en åkomma i år, som jag inte haft på flera år...nämligen motivationsbrist. Denna för mig, sällsynta "sjukdom", började redan tidigt i vår, och har hållit ett järngrepp om mig under hela säsongen. Den nya hängmattan kändes mer inbjudande.
 
Som tur tog maken på sig stenfots-projektet. Detta skulle jag aldrig rott iland själv. Eller nåja...säkert skulle jag ha gjort det, men resultatet skulle inte varit så här stabilt och vackert. Idén från början var att det skulle se ut som en gammal stenfot. Det skulle vara snett och murbruket ojämnt och buktande. Jag är helt såld.


Stenfot av gamla tegelstenar

Blå-byst-ladyn har hittat sin plats i solen, och verkar ha fått en riktigt fin jämn blå färg.

Stenfot av gamla tegelstenar


© www.MinEden.com

2 kommentarer

Karolina sa...

Det ser jättefint ut!!!
Ha en trevlig resa <3 det skulle ha varit så kul om du hade varit med, en annan gång kanske. Kommenterade till dig att vi kanske skulle kunna ha en bloggsyster träff i Jakobsstad, det finns mycket fint att se där och Sunds tyckte jag var underbar. Och kanske knytkalas i din underbara trädgård <3
Kanske nästa sommar?

sandra sa...

Ja är också helt såld på erat projekt. Super fint.
Har också lidit utav motivationsbrist denna sommaren och inte mycket har blivit gjort.

Kram på dej