Torkvinda i trä

torkvinda i träJag Googlade efter “Torkvinda i trä”, och hittade denna ljuvliga bild. Det är en bild lånad från tidningen Allt i hemmet. Visst ser det underbart vackert och romantiskt ut? Om ett klädsträck mellan två stolpar kan se romantiskt ut, så är nog den här så nära man kan komma…Defintivt något jag kunde tänka mig att ha på min täppa. Det enda som behövs är material och en handyman…eller varför inte handywoman, hur svårt kan nu detdär vara att ro iland? Ni ska få se….

11 kommentarer

Anna Vattenkanna sa...

Ja, den var verkligen romantisk! Lycka till med ditt bygge1

Kram Anna Vattenkanna

Bea sa...

Snyggt! Den kunde gärna få en plats hos mig med och den fula traditionella karusellen blev ett minne blott.
Den fixar du säkert, händiga kvinna!
Ha en fin dag! /Bea

Vibe sa...

Ja det ser smukt ud, jeg tror på dig.

Tesa sa...

hmm..ja så hänger det kanske lite på vad som hänger på tvättstrecket också..
Men den var jättefin..lycka till med bygget

Linda sa...

Så fantastisk fin! Har sett något liknande i en tidning en gång, har nog beställt en av min handyman, men har inte fått den än.. ;) Lycka till om du menar ta saken i egna händer!

Linda

Lotta sa...

Oh så fin, jag väntar med spänning på resultatet.
Kram

Skogsdoft & havsbris sa...

WOW, säger jag bara! En sån torkvinda vill jag ha! I vår ska vi göra oss av med den fula metallgrejen till torkställning för min man har lovat bygga en i trä, och jag ska visa den här bilden åt honom. Där har han något att fundera på! ;) Är inte säker på om det får godkänt, kan hända han tycker det är alldeles för romantiskt, men något ditåt borde det väl kunna bli i alla fall.
Ha det så bra! Kram

Linda sa...

Å denne var nydelig:) Jeg har også hatt en slik på ønskelisten, dog enklere... men nå ble jeg inspirert:) Lykke til med byggingen:)og takk for inspirasjon

Matte med husbil och hund -the RYM-lings sa...

Ställningen är toppenstilig, men benämningen VINDA är inte riktig...En riktig vinda ser ut som ett paraply/parasoll - som man kan vrida på - för att slippa ränna längs klädstrecket med sin tvättkorg...Den är definitivt inte charmig - om man nu inte bygger "krusiduller" upptill på den..Som fembarnsmor på 70-talet hade jag en torkvinda - och nu som ensamboende pensionär - tre snören knutna runt närmaste träd ;)
Vindor finns också för nystning av garn oa....
Hälsar
Nanne

intopii sa...

Jovisst tuo on kaunis! Eikä varmasti kovin vaikea itsekään tehdä (paitsi nuo kiekurakoristeet näyttävät kyllä hieman haasteellisilta. Tarvitaan pisto- ja vannesahaa, luulee puutyöaloittelija.). Oikein superhieno, vaikkei olekaan "vinda" ;-)

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja torkvindan är ljuvlig ! Jaag vet var du hittar dekorationerna i hörnen, jo från Borgå och Vanha rautatieasema, är en "järnhandel" med alltmöjligt gammalt...
Ha det bra !
Kraam
Sanne