Förlåt hösten

Jag hann aldrig höstpimpa trädgården i år. Kanske var det för att jag mobbade den regniga hösten  i år, dissade den, ignorerade den. Trädgården har själv fått stå för höststylandet. Jag hittade igår en underbart vacker New Dawn ros som var perfekt även om det varit frosnätter. Den lutade sig mot min “bed of roses”-järnsäng, som om den letade tröst och moraliskt stöd. Säkert…

  
 
 
Mitt planteringsbord har en naturlig höst-look. Den är helt ostylad och osminkad.
 


Visst är den vacker, min kära  tiara, som jag jag alltid bär på mig när jag håller på i min trädgård.  När jag bär den vill jag så gärna kunna se och höra min lilla trädgårdsängel som ger mig inspiration och vägledning. Idag ska höstträdgården få bli pimpad. Förlåt att jag dissade dig hösten…

10 kommentarer

katarina sa...

Oj så fint med rosen och järnsängen! Naturens underbara under.

Kom Achterom sa...

ooh nice!!
Your garden is so lovely!! Beautiful photo's
Happy sunday
Yolanda

Saila sa...

Bed of Roses <3 Du är underbar! Drömbilder och creative spirit. Oh spirit (vad är det på svenska?) att pyssla, bygga, gräva, plantera, arbeta och njuta samtidigt. Du är en källa till såååå många vet du!

Ranunkel i rabatten sa...

Va fint! // Anna

Rose Garden Malevik sa...

tja,,,det har ju regnat en del i år :)
men rosorna kämpar på......
å missa nu inte....

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

det är kul att vara med :)
VÄLKOMMEN :)
Håkan

Karolina sa...

Så vackra bilder. Än en gång. Har njutit av dom.
Jag har blivit så inspirerad av ditt bloggande att ska börja själv också, fast min trädgård har bara några år på nacken... Men sakta..

Trevlig helg, KArolina

Moa sa...

Din trädgård behöver inte så mycket pimp.. den är vacker ändå!! Ha det gott/Moa

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Heeeeej!
Igår fick jag ett oväntat (glömt ju) kuvert med fröer. Ohhhh så roligt det var från dig:-) Tack så mycket, nu får jag se när de ska i jorden, tror du att jag ska strö ut några redan i år?? Eller vänta till våren?

höstig varmkram H.

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Hej!

Kikar in här för första gången - en sån vacker och inspirerande blogg :-) Och vacker trädgård också naturligtvis :-)

Hälsningar
Annika

One Piece kläder sa...

Whow, vilka fina bilder.