Julklappstips

Det finns trädgårdsböcker som bara måste finnas i en bokhylla för den trädgårdsintresserade. En sådan bok är “Barfota i gummornas trädgård” av Inge Löök. Jag blev så glad när jag såg att den finns att köpa på Adlibris. Jag har den redan naturligtvis, men om du har en kär vän som älskar trädgård så är den här boken den bästa julklappen du kan ge. Härliga bilder, med text som ger oss en tankeställare vad som är viktigt här i livet. Själv plockar jag fram den ibland när jag vill få den där trädgårds-myskänsla och samtidigt känna gemenskap med min kära trädgårdsvän.
 
Jag har ett tidigare blogginlägg om boken h ä r.
 

7 kommentarer

Bea sa...

Hej!
Jag såg den trevliga boken här om dagen, kul bilder med tanterna :)
Ha en skön första advent!/Bea

Helens trädgård sa...

Det lät som ett spännande tips att köpa som julklapp till mig själv.
Önskar dig en Trevlig 1:a Advent!

Susie på Stjärnarve... sa...

Har den FORTFARANDE inte konstigt nog. Problemet är att jag sällan köper saker till mig själv. Antingen blir det till andra eller också till hemmet, men nån gång så.....

Rose Garden Malevik sa...

Verkar vara en underbar bok :)
å missa nu inte.

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

De e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN :)
Håkan

Inkivääri sa...

Onpas ihana♥

intopii sa...

RAKASTAN Inge Löökin mummoja puutarhassa! Minullakin kirja on puutarhapäiväkirjana jo toista vuotta, vaikka se ei enää - blogin aloittamisen myötä - niin tiiviisti täytykään. Toivoin heiltä joskus päiväkirjan laajentamista ympärivuotiseksi; tokihan me aloitamme puutarhapuuhat jo tammikuussa varhaisilla siemenkylvöillä!

Karolina sa...

Hej, Jag håller på att samla ihop alla härliga FINLÄNDSKA trädgårds blogg efter växtzon. Det skulle vara så praktiskt och kul! Hoppas du också vill titta in på sidan och länka din blogg dit, nedan hittar du adressen:

http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

Har det så bra, jag fortsätter och njuta av dina inspirerande bilder!