Magiskt & Oslagbart!

Det är så oslagbart vackert invid vägen med Myosotis scorpioides ( Förgätmigej, Water Forget-me-not, Luhtalemmikki) och den härliga dubbal rosa “tulipa Angelique”. Åter igen talar jag om synkronisation! En synkroniserad rabatt. Låter tråkigt, oäkta och konstlat…men naturen är synkroniserad, oftast. Och den här kombinationen är en synkroniserad härlighet.  Vi snackar rosa, och vi snackar blått…Tack!

5 kommentarer

Bea sa...

Hej!
Helt makalöst vackert!!
Trevlig helg /Bea

Anonym sa...

Ursnyggt! Jag har samma kombination och njuter såååå. Annars kombinerar naturen så snyggt, förgätmigej, mörkblå svärdslilja, kattfot och gullvivor är svår att slå och de har hittat varann på egen hand förutom de mörkt blå, som jag planterat.

Unknown sa...

Nuo tulppaanit on kans mun suosikkeja, ne on todella näyttäviä ja kauneimpia mitä tiedän. Tiso paljon sulla lemmikkejä, kaunis yhdistelmä.

Susie på Stjärnarve... sa...

Riktigt läckert, som en dröm!

Meta sa...

Häftigt. Jag hoppas min förgätmigej tar sig i år för den ärsååå söt tycker jag
Ha det gott
Meta