Vad ser ni?

Jag tänkte skriva om någonting spännande som finns i min trädgård. Men när jag var ute med trädgårdshunden Nessie, fick jag till mig, att inte skriva. Inte berätta, inte avslöja. So be it! Ni får själva ta ställning, fundera och ta till er vad ni ser i dessa bilder. Tona in er. Lite på intuititonen.

Vad ser ni? Berätta!

.
.
.

©www.mineden.com

7 kommentarer

Nina sa...

Småfolk, knytt, änglar och feér bor i din trädgård! Vilket underbart ställe att bo på, förresten :)

Drömgården sa...

Så fort jag såg den första bilden så kände jag doften av den ljuva kaprifolen! Min syster har en likadan, doften kommmer emot en så fort man stegar ut på terassen!

Sen såg jag massa trevliga saker! Kanske de sista fotona är från din rondell med surare jord? Älskade den anläggningen! och hur söt är inte den lilla killen som filofiserar liggandes på magen?
Ja i din trädgård finns massa små och stora intressanta "gömmor".
:D

Susie på Stjärnarve... sa...

Visst är det små gömställen/hem för sånt vi vuxna inte ser! Men dom finns där.....

ruusutarha.blogspot.fi sa...

Ja, kaprifolium...

Yhdessä kuvassa on selvästi pieni maahisneitonen, ujosti juuri livahtamassa kameralta piiloon!

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Roligt om småknytt trivs i ens trädgård :-)
Ha det gott
Birgitta

Anonym sa...

Vackra bilder. På den första ser man någons krypin och regnskydd. Den tredje bilden föreställer väl småfolkets rutschbana? Trevlig fortsättning på sommaren! Anna

Petra Nordlund sa...

På första bilden så ser jag något "feéliknande" längst till höger...på den under ser jag nåt till vänster...något litet???liknar? faktiskt mest en "feékattunge" i mina ögon!:)Kanske beror det på att vi har kattungar här hos oss just nu!:)