Ice Age

Jag var en sväng till det lokala blomparadiset Sunds, för att tröst-shoppa. Gör ni det också? Tröst-shoppar? I dag gjorde jag det i allafall. För vädret suger, och det verkar som om det är bara vi som har de här nord-östliga isvindarna från hell...Tidigare i dag hade jag på mig mössa, långkalsonger och vadderade trädgårdshandskar för att överhuvudtaget kunna vistas ute...

Nåväl vid Sunds hittade jag underbar bok, som är skriven på ett sätt som jag själv skulle skriva en bok, om jag, märkväl kunde skriva som man ska skriva en bok...fattar ni? Låt det sprira! Heter boken. Den fick följa med hem.
 
Vid Sunds hörde jag en liten unge fråga sin mamma hur kallt det var på istiden...(skratt) Jag hörde inte vad modern svarade, men jag tänkte för mig själv att, tja...för mig känns de här vindarna som rena rama istiden!!! Ice Age...

Låt det spira

2 kommentarer

pivi sa...

Todellakin todellakin jääkausi, täällä on villasukat jalassa ja villatakki päällä - sisällä.

pioni sa...

Pohjoisnavalta se tuuli kyllä ainakin puhalsi;)