Julianas hemstad

Har ni vägarna förbi Jakobstad? Det finns många trädgårdsrelaterade resemål att besöka. Vi har ju Sunds trädgård, Aspegrens trädgård, Skolparken (botanisk trädgård). Dessutom finns Kivikangas här. Kivikangas är ju alla växthusens Rolls Royce...Inte illa att få bo i växthusens förlovade stad, Julianas hemstad!
 
Kivikangas och Sunds kommer förövrigt att ha en trädgårdshappening 24.5. Kivikangas utställningsområde finns på Bottenviksvägen 38.
 
Tja, och om ni råkar ha vägarna förbi torsdagen den 24.7 (under Jakobs dagar), då har jag i vanlig ordning Öppen Trädgård kl 12.00-18.00. Under veckoslutet som Konstrundan går av stapeln, ställer jag till med ännu en Öppen Trädgård. Då kommer jag att ha en gästkonstnär på besök, som då visar sina underbara tavlor. Detta är inte helt bestämt, men mer om detta senare i sommar.
 
 
Vårbruket är i full gång, och växthusbehovet gör sig påmint...
 

1 kommentar

Sandra sa...

Haha, ja inte e det lätt att hålla sig från att öppna grinden inte! 😉 jag har funderat länge på att ha öppen trädgård 24.7 nu också och om du tänkte ha i år också kanske jag kunde smyga in mig där också. Bara jag hittar nån som är med barnen då timo jobbar. Men det kunde ju vara kul!