Hannu sa...

...något om Myskmadra när han föreläste i Nykarleby Arbis tidigt i vår. Jag minns inte vad han sade, men jag memorerade Myskmadra extra speciellt. Om Hannu, the guru, säger att vi ska ha en Myskmadra så skaffar vi en Myskmadra! Jag undrar varför Myskmadra är så svår att hitta i mina trakter...men jag hade turen att komma övet en planta under ett plantbytar-jippo.
 
...thaaadhaaaaa...Hannu, här är min Myskmadra, och den ser ut att må prima!!
 
Myskmadra
 

© www.MinEden.com

3 kommentarer

Unknown sa...

Vet du var jag hittade min planta förra året!!? På hyllan med örterna vid sunds!! Och de borde ha haft den i år också, för jag frågade Fredrik om den i vårast på en örtkurs :)

Tallu sa...

Tuo taitaa olla Tuoksumatara... Ostin sitä viime keväänä Kevätpuutarha -messuilta. Jaoin sen kahteen osaan. Sitä kasvaa nyt auringossa ja varjossa, molemmissa se leviää ja viihtyy oikein hyvin :).

Jord under naglarna sa...

Jag fick några skott från syrran. Jag har inte riktigt koll på hur jag hill ha myskmadran än och har därför flyttat den ett par gånger, men snart kanske den hittar din rätta plats.