Konstigheter

Jag har idkat konstigheter flera timmar i flera dagar. Höstlov. Ledig. Sannerligen meditativt. Jag har länge drömt om att börja måla, men aldrig tagit mig tid till det. Akvarell är mitt medium. Jag gillar när det inte blir som man tänkt sig. Antingen blir det sämre än man tänkt sig, eller så inte...
 
Denna ros, är det första alster jag faktiskt är rätt så nöjd med, och jag har producerat konst i flera dagar... Tålamod. Jag känner att jag har en härlig (lång) resa framför mig i konstigheternas tecken.

New Dawn Rose Watercolor
 
Likt eller inte...det kvittar. Det är inte målet som är målet med målandet, det är resan mot målet som är målet....Förstår ni?
 

4 kommentarer

Rost och rädisor sa...

Nu har jag tagit en tur och njutit av dina vackra bilder, sköna, meditativa. Goa att vila i.
Och så gillar jag dagens akvarell... hmmm... njuter!
Hittade ingenstans att lägga till mig som följare så jag får försöka ha dig i minnet för det vore roligt att fortsätta titta in ibland.
Ha det så gott
Anette

Maria sa...

Oi, olet taitava! Ja tosiaan, ymmärrän mitä tarkoitat, tuo pätee kaikkeen kun vain muistaisimme sen! Suloista syksyä sinulle!

Sandra sa...

Oh ljuuuvlig! :D

idegumman sa...

Oj, vad roligt att du börjat med akvarell!! Har själv gått nybörjarkurs två gånger i tiderna :) och vet hur roligt det är, men också just det att man behöver tålamod. Vacker början har du, och motiv i mängder :)! Allt det skira... Lycka till och många härliga stunder med det skrovliga pappret och de flytande färgerna!!!