Häck projekt

Jag beslöt i sista minuten att bredda den nylagade måbärshäcken. Jag var rädd att den skulle frysa, man vet aldrig med våra vintrar nuförtiden. Jag skalade av ännu mer gräsmatta och fyllde på med kompostjord. Linan för robotgräsklipparen skulle också rivas och sättas på nytt naturligtvis... Ett projekt leder alltid till ett annat. 

Det känns i hela kroppen att det är mycket kroppsligt arbete dessa dagar. Jag luktar jord och har nästan jordsmak i munnen när jag nu avslutar för kvällen. Jag fick inte helt färdigt men det är väl en dag i morgon också?


Men vi får tacka för en helt underbar sommar kväll! Det är just kvällar som dessa  vi drömmer om på vintern (minus myggen!)1 kommentar

Kukkaiselämää sa...

Tämä on parasta aikaa! Meilläkin rehkitään sunnuntaille. Meidän robotti piti ottaa pois käytöstä, kun on liian vähän leikattavaa ja se vähäinen on liian mutkikasta. Robotti on kyllä huippuapulainen. Mukavaa puutarhasunnuntaita!