#WinterIsComing

Det har varit en grå, disig och regnig dag, men ändå en helt underbar meditativ trädgårdsdag. Jag bokstavligen bäddade ner trädgården inför vintern med alla löv jag räfasde ihop. Det blev så fint och snyggt, helt i Feng Shui anda. Det kommer att bli mysigt att få träda in i trädgården på våren när allt löv och skräp är undan städat. Jag brukar inte ha såhär snyggt inför vintern, så det känns riktigt bra nu. Jag tvättade till och med växthus glasen, inte grundligt, men så där så man kan se in åtminstone... 

Tömde och tog bort en pallkrage från växthuset, helt nöjd över  hur mycket mera svängrum det blev. Till våren tar jag nog bort de två andra också. Sopade undan och tvättade bort all spindelväv. Ledsen för det alla spindlar...

Vintern får komma till trädgården, jag är redo!


1 kommentar

Drömgården sa...

Avundas dej lite...
Jag hade planerat att få undan en del i trädgården... men blev sjuk... typiskt då man har ledig helg! :(

Men jag är jätteglad för din skull att du får ditt inre trädgårdslugn i vinter! :)

/Kitty