Hullutpäivät!

Det händer fantastiska ting i naturen just nu. Man kan se hur stora drivor av snö försvinner och låter våren ta för sig. Solen lockar verkligen fram trädgårdshormonerna, och det börjar finnas förodlingar i varje vrå både inomhus, i förrådet och växthuset. Smutsiga jordbyttor dräller överallt. Nu är det odlingsglädje på högnivå, och en stor del av hjärnkapaciteten går åt till att tänka på omskolning, bevattning och vilka växter man ska så näst... Hullutpäivät, kan man nästan kalla denna galna tid!

Denna Batavia Cardinal, växer och mår bra under ett ljusrör i förrådet, ca 15 grader varmt har den. Den ser ut att må fint, och ser väldigt saftig och god ut redan. Man får riktigt behärska sig så man inte rycker av ett blad och sätter i munnen... 

Batavia Cardinal


1 kommentar

Drömgården sa...

Va fin den är. Jag har vintersått den, men ännu har den inte grott. Ska nog så lite fler plantor ännu, men det är ingen brådska, har nämligen sått en hel odlingslåda med olika salladssorter i mitten på mars. Så det är bäst att sprida ut skörden lite. sallad är ju lite färskvara.. :)

Nu är det verkligen mycket pågång!
/Kitty