Vacker onsdag

En vacker ledig onsdag idag. Tänk att en ledig dag mitt i veckan kan vara så otroligt njutningsfull. Jag har ju annars inga lediga dagar mitt i arbetsveckan, men nu tog jag en ledig dag. Orsaken är nog mer att vi städar och tömmer vårt heiman i Jeppo, för att förbereda försäljning. Blir att åka dit idag. Men innan det tänkte jag ägna mig åt det jordiska som tyvärr hamnat på andra plats denna vår. Men det är livet som bestämmer takten, och nu går det lite i otakt om ni frågar mig... 

Jag har förodlat otroligt mycket grödor och blommor i år igen. Det blir mer och mer varje år. Idag ska jag försöka hinna plantera en del i god jord, och då håller alla tummarna att vi skonas från frostnätter. De växer snart ur sina små koppar, så endera dör de i sin trånga bytta eller så tar vi risken med frostnätterna. 

Ha en skön onsdag alla gröna själar och alla andra själar!


1 kommentar

Leena /passligt sa...

Hej Nina!! Det var kul att se dig på första sidan i Viherpiha idag :)Vilkent fint reportage de hade gjort. Gillade särskilt dina rostiga kannor och spadar. Nu njuter vi av det vackra vädret och trädgårdssäsongen som vi har framför oss. Ha det bra! hälsar Leena