Naturell styling

I år visste jag redan när sommaren började att det inte blir ett vanligt trädgårdsår. Pappa gick bort under vårvintern efter att ha kämpat länge med cancer. Det var nog därför som inspirationen inte riktigt fanns där, jag kan inte vara kreativ om jag inte mår prima, så är det. Försäljning av vårt hemman som varit i släktens ägo i 3 generationer, försäljning av möbler, den ena antikare än den andra, addera extrem värme på det. Inte konstigt att kreativa ådran sinade. Men jag är inte den enda som haft svårt med att orka med trädgården, torkan har gjort det svårt för många.

Så lagt energi på att styla trädgården i år har jag inte gjort... många av mina föremål har jag inte alls plockat fram. Det fick bli lite mer sparsmakad och naturell styling i år. Föremål, krukor och stilleben har liksom fått hitta sin egen plats, utan någon baktanke. Vackert det också!

   

1 kommentar

Anjas Hill sa...

Hejsan!
Oj, så jobbigt du har haft det. Det är så svårt när en förälder dör. Jag vet efter egen erfarenhet. jag tycker att du är duktig som alls orkar blogga. Med tiden orkar du mer, men dina bilder är fantastiskt fina och väldigt kreativa.

Allt har sin tid - de måste få ta plats!
Kram, Anja