Sow What?

Pimp my Ride

Många frågar om jag börjat ännu. Svaret är enkelt. Nej. Varje år är den andra lik. Jag svär varje år, att i år minsann, ska inga smutsiga jordiga lådor skräpa vid husets alla fönster. Sådder som ändå inte lyckas. Det är fel vattning, fel ljus, fel jord...man ska inte hålla på med sånt när man inte äger ett växthus. Så i år ska jag inte ha ett enda frö inomhus. Tror ni mig inte? Sow What?


 

6 kommentarer

Saila sa...

Nå jaa, man kan nog ha bara EN liten låda...? ;-)

Susie på Stjärnarve... sa...

Vad jag känner igen mig, exakt så brukar jag tänka och exakt precis så blir det ändå på nått konstigt sätt! *FNISS*

Isas Trädgård sa...

Haha ... snart är du igång precis som alla vi andra ! För visst rycker det i odlarfingrarna ?
Jag brukar dra upp mina fröer inne först och sedan bära ut dom i växthuset när det är dags för omskolning. Fast livet i växthuset är inte helt lätt det heller .. ibland fryser de små sådderna ihjäl, ibland steker solen ihjäl dom. Ett tufft liv med andra ord ... de som överlever blir riktiga överlevare!
Ha det så gott bloggsystra !
Kram/Isa

Susanna sa...

Aivan ihana tunnelma noissa kuvissa :)

Tove Kristin sa...

Hei, samme hvert år her også, skal bare så noen frø innendørs......men så...har jeg sådd i både bokser og potter og kar...får så lyst på så masse ettersom våren skrider fram.
Har kost meg masse med din blogg i dag, legger meg til som følger fordi jeg LIKER det jeg ser.
TAKK

Hilsen Tove Kristin

idegumman sa...

:D! Det spelar ingen roll, förr eller senare börjar det klia i fingrarna så man bara måste i alla fall, nånting, nåt smått, eller kanske... Roligast när ivern får överraska en totalt och man i alla fall, trots allt, börjar... nåt ... fastnar med handen i en fröpåse... Lycka till med Vårens FärgSymfoni i C-Dur! Eller vad det blir! Grönt blir det hur som helst, när Solen får göra sitt!