Ego bild

I fjol hade jag besök av journalister från tidningen Kotipuutarha tidningen. Tidningen kom ut nu i dagarna och borde finnas i tidningshyllorna. Trevligt! Fotografen tog en massa bilder den dagen, och hon lyckades få riktigt kanon bra bilder. Vänligt nog skickade hon dem åt mig.

Så för ovanlighetens skull visar jag en "ego bild". Jag ser verkligen trött men lycklig ut på denna bild. Jag hade haft Öppen trädgård hela dagen. Därför ser jag relativt utmattad ut.


 

Ett stort tack till journalisterna Heidi Haapalahti och Teija Tuisku, för en välgjord artikel!..... roligt att andra också gillar mina stilleben...

8 kommentarer

Saila sa...

Vad roligt! Jag måste söka den tidningen. O vilken sommar-solsken i bilderna, oj!

Lottas Fotografi sa...

Vad kul att få se en bild på dig. Lyckan riktigt lyser omkring dig!
Vi går mot ljusare tider med stormsteg. Härligt!
Trevlig helg!

Susie på Stjärnarve... sa...

Du ser verkligen ut som om du har haft det skönt och roligt ...och kanske lite jobbigt. Men var det efter en trädgårdsvisning så ser du oförskämt pigg ut!
Själv hade jag en reporter och en fotograf på besök här för 1,5 år sen - dagen efter vi hade tagit bort vår älskade hund Penny. Jag bad dom att ge 17 i att fota mig, eftersom jag hade gråtit i ett helt dygn. Men, men.....fotografen tog en massa närbilder ändå!
Fick se dom senare och jag var naturligtvis helt uppsvullen i ansiktet och hade illröda ögon. Inte kul, den enda trösten är att journalisten inte fått reportagen (3 trädgårdar) hon gjorde härifrån sålda. Skönt!!!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vilken fin bild på dig! Grattis till reportaget. Spännande. Men den tidningen finns ju inte här, så det får man tyvärr inte se....

Du undrade förresten om jag kommer att leverera till Finland. Och ja, det kommer jag. Fast inte till en början. Då blir det bara inom Sverige. Men ganska kort därefter som det ser ut nu. Vill börja först med Sverige och sen utöka med Norden, eller åtminstone Finland och Danmark. Norge är lite svårare.

Önskar dig en trevlig helg!
Kram
Charlotte

MINNA sa...

Minäkin löysin kauniin blogisi juuri tuon lehden artikkelin kautta. Tykkään tosi paljon! Mukavaa kevään odotusta.

Helen sa...

Bilden på dig var jättefin.
Tycker du ser glad och lycklig ut där du sitter på trappen i solskenet.
Vilken härlig tvätt på tvättlinan :=)

Önskar dig en fin helg!

pivi sa...

Tosi kiva juttu oli Kotipuutarhassa, onnittelut! Kiva, että tuot julki sitä, että kierrättämällä vanhaa saa paljon kaunista aikaan, ja aivan ilmaiseksi, vanhan hyödyksi käyttäen! Kaiken kauniin ei aina tarvitse olla uutta ja kallista. Upeeta Nina !

pioni sa...

Kiitos vinkistä, täytyy käydä ostamassa tuo lehti:)