sandrasdream.blogspot.fi

Jag var inte färdig med Sandra Konttinens trädgård, så här kommer en bildbomb ännu därifrån.
Familjen Konttinen har snickrat en  soffgrupp och ett sanslöst tjusigt utekök, det är så läckert. Jag kan tänka mig att den här platsen är familjens favorit mysplats.

De har även snickrat ihop ett planteringsbord, ett mysigt sådant med massor av ögongodis, som sig bör. Dammen är fantastisk, jag älskar den! En av mina favoriter från Sandras garden är badkaret med myggnätet. Jag vet inte om den används, men ett tjusigt stilleben är den. Liksom skorna, jag gillar ju skor... Idén med stenmuren har jag stulit från Sandra, så nu vet ni det!

Bilden med det höga pilträdet (längst ner), ville jag visa för att det här är en idé man kan göra själv. Ta några långa pilkvistar och tvinna, sätt i jorden och låt dem rota sig, och formklipp. Kan det bli enklare och snyggare?

Tack Sandra för inspirationen! <3


    
 
 

 
 
 

Inga kommentarer