Det så gott som sprudlar en massa ideér ur mig nu, då jag "tvingas" ta ett steg bakåt (pga lunginflammationen) från mitt trädgårdsarbete mitt i "högsäsången". Men jag känner att kreativitetens ådra har flyt, och jag borde skriva ner allt som dyker upp i huvudet. Nackdelen är ju att planerna ändras jag titt som tätt, till min mans förtret. Han har nog planerat allt...lutningar, dräneringar osv. Vips så kan jag ha ändrat något som jag kanske inte direkt säger åt honom. Jag brukar invänta en passlig stund innan jag kläcker mina ide'er åt honom, för det är ju ändå han som oftast hamnar att förverkliga mina ide-infall + kanske ändra det som redan blivit planerat. Idag kommer min mamma hit och planterar åt mig det som måste i jorden nu, jag får ju som sagt inte röra trädgården....men min baden baden är ganska skön att sitta i ...ahhhh :)
.

Inga kommentarer