A Japanese Garden ♥ Japansk trädgård

Jag har en hörna av min trädgård, närmast vägen, där jag tänkt skapa en Japansk trädgård. Nåja, måste väl erkänna att planerna ändras hela tiden, förra veckan var det något helt annat. Nu är det i allafall Japanskt som gäller. Jag har hittat bilder som väldigt mycket återspegar hur jag vill skapa mitt hörn.
Till och med staketet vill jag ha!
Härligt, inte sant?

Bilderna är från Kotipiha-tidningen 2008/3
.

5 kommentarer

Gunilla sa...

Det är jättesnyggt om du inte kan få det exakt så har du en förebild. Jag skulle inte ha något emot den Japanska delen . Men man får ta lite här och lite där av godbitarna.

Ha en fortsatt trevlig kväll

Gunilla

Gunilla sa...

Jag har en fotoutmaning till dig på min blogg Hoppas att du vill vara med

Gunilla

Nicole sa...

Väldigt inspirerande! Hoppas att det går att genomföra! Jag har massor av planer inför sommaren också, men sen går tiden så fort att man inte hinner med allt...

HelenJ sa...

Så vill jag också göra vid min entré - jag tycker det är jättefint! Jag vill gärna se bilder från hur det blir hos dig! /Helen

intopii sa...

Olitpa osannut sopivasti laittaa vinkin japanilaista puutarhaa koskevaan postaukseesi. Minulla on yksi pieni nurkka tontilla, jolle mietin nimenomaan itämaista tunnelmaa. Paikka on meille "salainen", eli ei näy omalle pihallemme oikeastaan ollenkaan. Harmi vain, että näkyy naapurille ja tiellekin...

Hyviä ideakuvia. Täytyykin kaivaa lehti esille!