A Must Have ♥ Ett tvångs-köp

Bara för att något är nedsatt, behöver man inte köpa det... eller?
Nåja jag såg en korg flätad i järntråd, i en inredningsbutik här i J:town (Jakobstad), och eftersom den var nedsatt hamnade den i shoppingkorgen.

Inte förrän därhemma började fundera varför jag köpte den, och vad i hela fridens namn jag skulle ha den till. På kvällen, då jag skulle tända några marshaller, slog det mig att jag köpt en perfekt "marshall-hållare"...sååå jag var och köpte 3 till.... :)

Tur att de fortfarande var nedsatta, och att jag åter igen litade på mina instinkter...


3 kommentarer

Gunilla sa...

Vilken tur att du gjorde ett inpulsköp som du fick användning av. Fint till marchallerna.

Ha en trevlig kväll

Gunilla

Anonym sa...

Hej du! Himmel vilka fina korgar! Jättesnygga...och stegen var inte helt fel den heller;). Känns ibland här i söder att det är knepigt att hitta riktigt bra begagnat. Hittar man nåt läckert är priset ofta över min smärtgräns...Ha de gott! M.

Sunita Mohan sa...

I wish I could understand what you have written here. I love the photos that you've posted here. So different from my tropical garden :)