Disappointed ♥ Besviken

Här försöker man, i dessa tider med ekonomiska svårigheter, skänka bort något helt gratis, och inte få större intresse än så här.

Men 2 stycken bud mottog jag.

Naturliga ting och Sunita från Indien, kunde inte motstå detta erbjudande. Fast tyvärr Sunita, jag kan inte leverera den "without the cold", det går inte, dessutom ville Sunita ha den först i maj, ännu värre :) Naturliga ting ville ha den ner körd till Skåne, aj då...det blir svårt. Jag får nog förkasta båda buden är jag rädd.

Tyvärr verkar det som om det kommit mycket snö i Sverige nu, så min affärs-idé kommer väl inte att blomstra precis...kanske måste lägga denna verksamhet på is en tid :)

7 kommentarer

Marina sa...

Ja, vi har egen snö nu! Jippi! Våra barn har sportlov nästa vecka så jag hoppas så att snön får ligga kvar men jag är tveksam. Den brukar inte vara långvarig här.

Bea sa...

Jasså, det blev inge snöexport ;)
Du har en utamaning att hämta hos mig, om du har lust.
Trevlig kväll! /bea

Gunilla sa...

Hej igen
Dåligt md leveranser ser jag. Du får vänta tills dt blir flytande:o)
Visst var det du som funderade över vad den röda busken hette i min trädgård?
Euonymus alatus Vingad benved.
Vill du läsa lite om den så gå in på http://gardener.blogg.se
Slottsträdgårdsmästaren. Om det inte var du så kan du få ett tips.
Ha en bra dag
Gunilla

Karin Lindström sa...

Hej!

Går inte affärerna bra där uppe *ler*! Det är otroligt vad snö ni fått, många delar av Sverige har också fått såna mängder, men inte vi. Här ligger det några cm, men det är i alla fall vitt och fint. Det härligaste är ljuset som kommer tillbaka, man blir så glad!

Ha en fortsatt bra vecka!

Kram
Karin

rosenskära sa...

YES! En blogg helt i min smak! TACK för att du kommenterade hos mig så att jag hittade hit!

Jag älskar din loppisstege, den hade du fått slåss om ifall jag hade varit i närheten! Grämer mig redan åt att jag missar min loppisrunda imorgon eftersom mamma har födelsedag på Alla Hjärtans Dag! Låter som missbruk light eller hur...?

Nu får jag slita mig från bloggandet och jobba en stund - här hade vi -10 i morse och det är riktigt kallt för oss här i Nordvästra Skåne eftersom vi har öppet hav precis intill - råkallt!

En kram till dig/Lena

Hanna sa...

Så fin blogg, tack för titten.
blomorifonstret.blogspot.com

Annika Christensen sa...

Synd för jag hade kunnat tänkt mig lite till.
Fast idag har jag fotat snödropparn uppstickande i snön och det var så fint............
-8grade så den snön som finns ligger ett tag hoppas jag.
Imorgon skall jag laga mat ute.
Ha det gott
annika