En tvättäkta finne...

... det är JAG det!

Ibland behöver man komma bort, för att få lite perspektiv. Det gjorde vi i helgen...vi packade och drog iväg till "skären".

Förutom bastun här hemma så har vi en bastu-stuga i Petsmo. Vår strand-sauna har den bästa löyly (bastubad) en bastu kan ha. Det är mödan värt att köra de 70-80 kilometrarna för att få ett riktigt finskt äkta bastubad ;)Det var riktigt skönt att få komma bort en stund. Markstenarna började smaka trä och kroppen värkte av allt bärande. Jag och min man har enats om att aldrig känna stress inför jobbet här hemma. Börjar det kännas som ett MÅSTE, ja då slutar man. Kanske fortsätter man dagen efter, eller fortsätter i ett annat hörn av gården.

Innan vi åkte till villan (sommarstugan), i fredags. Var jag bara tvungen att fotografera min första pion här på Min Eden... Edens första pionblomma såg dagensljus. Den här pionen är faktiskt köpt i år, den är inte ens planterad ännu, utan står i en liten plastkruka. Jag råkade hitta en planta som hade en knopp.
Ah, den är sååå vacker!

Bowl of beauty
En skål full av skönhet, Bowl of beauty!
paeonia

4 kommentarer

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bea sa...

Hejsan!
Kan inte beskrivas bättre det finska bastubadet och skönt med lite avkoppling mellan varven av stensättningen. Jag förstår att det känns i kroppen när man hållit på en stund.
Vacker Pion, jag köpte en likadan senaste år och den blommade samma år, så den verkar livskraftig.

Ha det gott! /Bea

PS Det var jag som tog bort komm. pga att det blev ett fel.DS

Åsa sa...

Hittade hit från en annan blogg. Otroligt många vackra bilder du visar. Verkar vara en fin trädgård.

Kram Åsa

Annika Christensen sa...

Ja det var vackert!!
Fina fina bilder.
ha det fortsatt gott i sommar
Annika