Less is more...

Ibland är det svårt att veta när "less is more". Jag fick en anonym kommentar, där personen ifråga tyckte att min blogg var fin men rörig. Det är toppen med konstruktiv kritik.
.
Jag har extremt svårt att hålla mig till en sparsam stilren avskalad stil. Det gäller väl allt jag gör. Men nu blir det väl bloggstädning antar jag...bort med allt "onödigt"!
.
På tal om städning...har ni höststädat ute? Usch det är ju det värsta som finns! Jag har tex aldrig förstått dethär med räfsning? Vadå...det är väl helt naturligt att löv, kvistar och barr ramlar ner. Varför räfsa gräsmattan, när all löv gör nytta där det hamnar! Räfsar jag, så gör jag det för att det hör till...suck...
.
Min kabelvinda är klar...thadaaaa...jag är ganska nöjd. Snyggare än min förra slanghållare i allafall, om den är mer praktiskt kan man ju diskutera.
.

.

8 kommentarer

Johan i Tottesund sa...

Skall inte bloggar vara råddiga... hittar man överhuvudtaget en blogg som inte är rörig.. nääduu Nina, webbsidor idag skall se råddiga ut... blinka lite här och bilder lite där... och så mitt i allt lite text... Snygg sida tycker jag! Annars undrar man förstås hur praktiskt din slanghållare är... hmm...

StrandviksVillan sa...

Hej där!
Första gången jag hittar hit - varför inte tidigare?!
Din blogg är nämligen alldeles uuuunderbar!! Vilka foton!
Varför bryr du dig om vad EN enda läsare, dessutom anonym, tycker? Jag har också fått en sån kommentar en gång, kanske från samma hemliga person? Neej, ändra inget!

Hit kommer jag åter, fick massor med inspiration, synd bara att trädgårdssäsongen är över för i år...

Sköt om dig!
Ann-Christine

Maria sa...

Vaude, mikä letkuteline! Tulipa heti mieleeni, että naapurin pihamaalla on pyörinyt tuollainen kaapelirulla... onkohan heillä sille käyttöä...

SKOOGSTROLLET sa...

Ja, risken är väl stor att bygget är större än jag kan greppa, så just nu läses en del böcker om växthus för att inte missa det där med vädringsluckor i tak och grund. Sen ska det ju vara viss lutning på taket och rätt takmaterial och så vidare. Senast idag var vi en sväng på K-Rauta för att titta på tänkbart tak. Som tur är har ju pojkvännen byggt en del tidigare och lärt sig en del av en snickare i släkten så jag hoppas det ska gå bra. Frågan är mer NÄR det blir klart. Jag vill ju ha det innan alla plantor vill flytta ut, så risken är att jag kommer tycka att det går för långsamt. Sen gäller det ju att lära sig att odla i det också. Vattningen blir ju något att tänka mer på ... Avkastningen i mina små växthus har ju inte varit något att jubla över så det finns en del att lära.

Gunilla sa...

Jag antar att du har gjort bloggen för din egen skull och inte för någon annan. Så bry dig inte huvudsaken att man är nöjd själv.
Men visst svider det lite att andra bara kan lägga en sådan kommentar.Jag har fått några kommentarer om att jag skriver på engelska och lägger ut bilderna i andra länder. En gång hade jag så bråttom så att jag inte hade översatt till svenska och då fick jag en oförskämd kommentar.
Visst känns det som att nu lägger jag av men det är bara att bita ihop och gå vidare.

Ha det gott
Gunilla

Galleri MochB sa...

Man bloggar ju för sej själv, så strunta i alla kommentarer...
Kabelrullarna som just nu ligger på vår gård är aaningen stora ;O) men jag väntar med spänning varje dag att någon mindre modell skall dyka upp. Jag har nämligen sett dem på andra gårdar...:O)
Gillar fortfarande din!!

Bea sa...

Hej, hej!
Trist med såna synpunkter, men strunt i det, det är DIN sida och gör PRECIS som du vill och gör den så fin önskar SJÄLV!!
Din sida är vacker, romantisk rosa header, många trevliga inspirationsbilder i sid-spalterna och en trevlig skrivare och berättare, det gör din sida personlig och så skall det va`!

Hösta har jag gjort idag och vi har ett enormt vackert höstväder och vilken tur att det var min lediga dag ;)
Må gott önskar, en som njuter av din vackra sida!/bea

gittan sa...

Vaddå rörig??? Strunt i vad den personen tycker och gör din sida så den passar dig. Höststäda i trädgården gör jag inte. Kör över gräsmattan med gräsklipparen för att inte löven ska bli liggande men detä rnog allt. Det ser åtminstone lite roligare ut på vintern om inte allt är platt!och tomt i planteringarna. Lite ljög jag allt, fär Valnötsrabatten brukar jag rensa bort löven i renad på hösten. De förmultnar så dåligt här, blir mest ett kladdigt, tätt ätcke som inte gör mycket nytta ändå eftersom vi inte har någon vinter att tala om. Ha det så bra / gittan