Idébanken № 4(4)

Nu börjar ideérna var slut...för nu kommer sista inlägget i serien "Idébanken". Ok, ideérna finns nog i överflöd, men tiden (och pengarna) att genomföra dem, tog slut!
.
- ♥ -
.
* Jag vet inte vad det är med mig och räfsor? De som brukar vara inne på mina sidor vet att räfsorna brukar figurera här och där. Konstigt... Den här räfsan finns egentligen på hemgården, och är min mors konstverk. Räfsan har en smutsig histora som inte hör hemma i min sofistikerade trädgårdsblogg. Bakgrundsuppgifter finns här.
.
* Jag + mossa = sant! Den som verkligen vill läsa historiken bakom min mossiga planka kan göra det här.
.
* Bakom huset, skuggigt norrut, finns 2 järnstolar och ett rostigt litet runt ikea-bord. På sommaren har jag sommarblommor, och på vinter har jag en rostig lykta på bordet. Här sitter vi INTE och avnjuter morgonkaffet :) Ett av mina många "RÖR EJ" stilleben...
.
* Vi ska dock inte underskatta det enklaste av det enkla, midsommarblommor i en liten glasburk. Somrigt värre!
sammal
ruostunut
* Typiska bilder på min blogg ... båda är tagna en varm kväll i september. Det fanns massvis med fjärilar och humlor ... det var tider det!
ämpäri..
* Smörbyttan har inget affektionsvärde, jag har absolut inga känslor för denna... den är bara ett loppisfynd. Vacker och användbar. Här har jag mina små trädgårdsredskap lätt tillgängliga.
.
* Ljugarbänken är även den ett loppisfynd.
.
* Zinkkannan var en vacker skapelse. Ett "must have" loppisfynd.
.
* Casa de flores, ett litet roligt vår-projekt. Läs mera här!
.
xxx

1 kommentar

StrandviksVillan sa...

Tack igen för alldeles ljuvliga bilder! Man blir ju helt sjuk av längtan efter sommaren...

Hoppas du haft en fin andra advent och självständighetsdag!
A-C