När vinden går hem...

...till sitt på kvällen och lugnet infaller, trädgården får långa mysiga skuggor och färgerna förändras, ja då vill man inte gå in! Vore det inte för att barna ska nattas skulle man väl bli...myggmat :D


Det är underbart att gå med kameran på kvällen. Den bästa tiden att fotografera är på kvällen och på morgonen. Då kommer färgerna till sin rätt. I dagssol blir det så grådaskiga bilder.


Mina stilleben vid fasaden mot vägen...första bilden för i år, men troligen inte den sista. Dessa kommer jag att visa till led och lusta, säkert många gånger.

9 kommentarer

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Ja, det är bara att "tjata på" med fler sådana bilder:-) Underbart!

Annika Christensen sa...

Alltid så kul att titta in här.
Säger som Hillevisan fortsätt med sådan här trevlig inspiration.
Kram
Annika

Sköna uterum sa...

Håller med alltid lika kul att titta in hit.
Har en hälsning till dig av min chef du får gärna skriva om plantskolan på din fina blogg förstod att du frågat honom men han kommer inte ihåg om han svarat dig,han har 1000 saker på gång den här årstiden:) kom på besök nångång och sej vem du är...vore kul.
// Maj

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

När vinden går hem..... Det var vackert uttryckt! Stilleben...de kära kreativa små projekten - vad skulle man göra utan dom? Visa så många bilder du har lust med.... Det är bara härligt! Är också en stillebens-fantast så jag förstår dig....och uppskattar bilder på sådana för inspiration....och det behöver vi alla....

Ha' en bra dag!
/Charlotte

Bea sa...

Så vackert och visa på du bara, jag gillar dina stilleben :)

Du har så rätt, morgon- eller kvällssol är bästa fotoljus.

Pssst...jag tänkte hålla igen lite grann på prylar som man släpar ut och in, men precis som alla tidigare år spinner redan tanken på hur jag kunde göra små blickfång redan...fniss.
Ha en fin dag! /Bea

Margot sa...

Härliga bilder!
Ha en skön kväll!
//Margot

Sköna uterum sa...

Då du kommer till plantskolan fråga efter Maj...

Rose Garden Malevik sa...

Cool mygga :)
Håkan

Maggi sa...

Hej...mygg ja...det finns mer här hos mig än jag står ut med!!! Håller helt med, det blir vackrast i morgon- elelr kvällsljus. Det är dina bilder om något ett bevis på :)!