Gul Morgon!


Ja jag har sagt det förr och jag säger det igen. Gult är fult, utom möjligtvis på våren och speciellt påsken. Jag gör undantag för just narcisser... En sprillans nylagad vide-korg av mig, med videkissor kvar på kvistarna, fick bli kruka till dessa gula påsk-solar.


Gul söndag morgon!!

/Nina

11 kommentarer

Kom Achterom sa...

OOh nice!! love the basket!!
happy sunday
Yolanda

Bea sa...

Vilken vacker korg du gjort! Den ger mig stor lust att bli slyröjare idag ;)
Ha en bra dag! /Bea

Husprojekt Drömhus sa...

påskig & vårig, härligt!

Kram & ha en solig söndag,
Tiina

pioni sa...

Keltaista meiltäkin löytyy vain keväisin, erityisesti pääsiäisen koittaessa;)

Oikein ihanaa kevättä sinulle!

Unknown sa...

oj, nej, gult är så fint, underbara blommor finns det i gult!
fin påskkorg som du gjort!
susanne

intopii sa...

Rohkea Nina, kun sanot sen ääneen, ettet pidä keltaisesta. Täältä saat taustatukea! Ainakin niin kauan kun meidän talomme on keltainen, pihalle ei narsisseja lukuunottamatta tule juurikaan keltaista. Ei ellei kukka ole erityisen erityisen soma.

Hurraa, antikeltaiset :-D

Skogsdoft & havsbris sa...

Jag är inte heller någon "gul" människa... Då kan du tänka dig hur förtjust jag var när det visade sig att hela 4 (!!!) av rummen här i huset var gula tidigare! Det allra värsta, vardagsrummet, har vi tapetserat om, plus ett av de andra rummen. De två som är kvar står på tur som näst... Gula narcisser har jag inget emot till påsk, men så där i övrigt gillar jag inte gula växter heller särskilt mycket. Så på den punkten är vi lika! :)
Ha en fin påskvecka!

Gunilla sa...

Har du tillverkat korgen själv??
Fantastiskt vad duktig du är.

Härlig påskkorg.

Ha det gott
Gunilla

Anna-Maria sa...

Jag har börjat gilla gult de senaste åren,speciellt på hösten behöver jag gult i trädgården, som små solar...

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Åh vilken vacker korg. Kanske kan man ta av sälgen och skapa sig ett pionstöd eftersom jag inte har någon pil här...?
Tänkte titta in och säga Glad Påsk
Må så gott /Karin

Isas Trädgård sa...

Hej Nina !

Underbar korg du gjort ... vad du är duktig !!

Stort TACK för hälsning ... blev själaglad över erbjudandet om att mitt "nya" planteringsbord får kliva in i ett sådant celebert sällskap ! Mailar dig en bild !

Ha det så gott och njut av det gula ... snart är vi tillbaka till det pastelliga igen !
Kram/Isa