Substral…

…ja rakkautta, heter det så vackert, Substral och kärlek.


Jag deltog i en tävling som Substral arrangerade. I tävlingen skulle man återge sin käraste blomhistoria. Ofta finns många historier, känlsor och kära minnen förknippade med blommor. Substral sökte just din historia. Jag skickade också in min lilla blom-story.


Författaren Mari Mörö valde vinnaren. Och jag är fortfarande mållös att hon valde just min historia "Kärleken värmer" till vinnare . Här är Mari Mörös argument:Min Eden on paras!
Hyväntuulinen, raikas ja ennen kaikkea virkistävä lukuelämys. Tekemisen ja jakamisen iloa parhaimmillaan! Sisältöjä niille, jotka haluavat virikkeitä – ja ennen kaikkea elämyksiä siitä, mitä kaikkea kauneutta voi arjestaan löytää.

Min Eden är den bästa!
Skrivelsen är positiv, frisk, avspänd och framför allt en givande läsupplevelse. Texten utstrålar en genuin glädje i att göra och dela med sig. Innehåll för dem, som vill ha stimulans – och upplevelser om allt man kan finna i vardagen.


Tack Mari Mörö och Substral, Kiitos!


läs min lilla blom historia här


Jag har aldrig vunnit en skrivtävling, men plötsligt händer det….

4 kommentarer

Saila sa...

Grattis!!! Det är en riktig rolig och värmande historia son du gjort. Vinnarematerial!

K sa...

Grattis!

Unknown sa...

grattis!!
vilken underbar känsla att vinna en berättartävling det måste vara. jag har endast vunnit en snapsvise skrivartävling, men det var ganska maffigt det åxå!
ha de bra!
susanne

cia moisio sa...

Ja du Nina! Jag är inte förvånad över att du vann tävlingen. Jag har alltid tyckt att du skriver fantasktiskt bra!!

Kramar Cia