Guardian Angel

Ok, jag erkänner! Jag tror på änglar! Hur skulle man kunna låta bli att tro på dessa fluffiga, kärleksfulla, vita och mjuka väsen? Jag har ett litet väsen i min trädgård. Jag vet inte om det är en ängel eller en andlig trädgårdshjälpare. Kanske han tycker att jag stressar för mycket i min trädgård, och är lite orolig över mig? Förra sommaren hade jag en “nära ögat situation”. När jag stressade som värst med mina stenar, kom en fågel och fladdrande med fingarna framför mig som en kolibri. Jag blev så förvånad att jag ramlade och slog i marken. Jag fick ta ledigt den dagen och vila. Kanske det var meningen….

Varifrån får vi alla ideer, som dyker upp i huvudet ur tomma intet ibland? Är det månne vår intuition? Är intuitionen egentligen kontakten mellan mig och min ängel/väsen? Jag är svag för högre väsen. Kanske ni har läst mitt inlägg om mitt väsen som bor i min surjordsrondell?

Läs här.

Ängeln är mitt första alster i årets keramik-kurs…Efter många många års paus har jag återtagit min kära hobby. Keramik är som aktiv meditation…

Busiga “Melvin”, personifierad i en keramik skulptur!

Ha en utomordentligt skön och harmonisk helg!

© www.MinEden.com

8 kommentarer

Bea sa...

Åhh...har du gjort den fina trädgårdsängeln? Sååå söt!

Hoppas den håller ett vakande öga på dig i fortsättningen också, med tanke på kommande vårens turbulens kring rabatterna ;)

Ha en fin helg! /Bea

Gunilla sa...

Fantastiskt du är ju en riktig konstnär.
Otroligt fint och välgjort.

Jag skulle gärna ha den fina ängeln hos mig.:o))

Ha en fin helg

Gunilla

ciasliv sa...

Ja Nina, änglar finns. De håller garanterat ett vakande öga på dig. Det står skrivet, " Inte ens en sparv faller till marken..."

Kram Cia

Rose Garden Malevik sa...

Vad härligt att du kommit igång igen,.,,,,,,,superfin :)
å missa nu inte,.,,

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

ruusutarha.blogspot.fi sa...

Jag förstår det där...

Helens trädgård sa...

Visst finns det änglar i trädgården eller? Jodå, det har jag märkt i min med :=)

Vilken vacker ängel du har gjort.
Kommer att pryda sin plats där den blir placerad.

Önskar dig en Trevlig helg!

Glycine blanche sa...

Cette sculpture est très belle. Bonne journée.

Isas Trädgård sa...

Helt UNDERBAR ängel Nina !! Visst finns det änglar och andeväsen i trädgården ... ibland kan man skymta dom i ögonvrån.

Vilken upplevelse du hade med fågeln ... en förklädd ängel vakade över dig och ville att du skulle vila ! Så fint !

Ha det gott Nina !
Kram/Isa