Biometik

Biometik är ett begrepp om hur man på olika sätt härmar naturen. Jag idkar BIOMETIK i min surjordsrondell. Jag försöker skapa en mystik gåtfull spänning , med mörka hål, mossiga gamla kvistar (och plankor), skuggor och ljus. Man ska få känslan av att något kan bo där långt in i det som nästan ser ut som en miniregnskog.


Jag vet faktiskt att det bor ett väsen där långt inne. Den/det visar sig aldrig för någon , inte ens för mig. Men den lever och bor där, det vet jag. Mig gör det inget, mitt väsen och jag har en hemlig pakt, som jag inte kan avslöja. Ni skulle inte förstå ens om jag försökte förklara, man måste uppleva det, se det , röra vid det. Kalla mig tokig, det bjuder jag på.
Mot vägen ser min rondell ut såhär. Den som bara visste vad som döljer sig bakom denna “fasad”….

Ha en mystis gåtfull fortsättning på denna vackra söndagkväll, alla monster/väsen-diggare!


© www.MinEden.com

2 kommentarer

Helén sa...

Härligt mystiskt o vackert. Pakter får man ju inte ha...vi bloggläsare vill veta allt:)//helen

Trä sa...

Så fint! Takk for masser av inspirasjon. :)