Det bor en ängel i mitt rum…

…som kommer att bli världens vackraste perenn.

 

5mm hög Meconopsis betonicifolia

Canon Eos 600d 50mm f/1.8 with closeup 10+

Av 10 frön har 4 frön grott till små små livskraftiga små baby Blå bervallmon. Baby plantan är endast 5 mm högt. Bladen är redan täckta med små små hår. Vattendroppen och hårigheten såg jag först när jag riktade kameran mot den. Dessa stunder önskar man att man ägde ett macroobjektiv. Visst liknar den en ängel?

 

© www.mineden.com

4 kommentarer

Susie på Stjärnarve... sa...

Jag dom är inte dumma dom här lysande blå! Lycka till med uppdragningen!!

Sandra, i sagarden sa...

Du ser då inte ut att behöva ett makroobjktiv ;) Det blev ju en snyggsnygg bild iallafall! :) Och lite änglalik är den nog :)

Baker's Corner sa...

Vilken lycka det är när det gror och spirar!!!!

Kram Lena

camilla sa...

Visst är den fantastisk vacker! Har en sådan i min trädgård och den är verkligen en juvel!