Får jag presentera...

Dvärgschnauzern Nessie
...familjens nya ögonsten. Lilla 8 veckor gamla dvärgschnauzern Nessie. Full av livsglädje, som hon friskt delar med sig av. Tänk att en liten hundvalp kan blåsa liv i den tråkigaste vardag. Jag lovar att min trädgårdsblogg inte kommer att förvandlas till en hundblogg, men jag misstänker hon kommer att figurera både här och där i fortsättningen.

5 kommentarer

intopii sa...

Oi herregud miten SULOINEN! Olen niin ihastunut snautsereihin, että alta pois. Hän on hurrrr-maava.

Onnea uuden perheenjäsenen johdosta!!

Karolina sa...

Sötis!

Lottas Fotografi sa...

Oj så söt! Visst måste hon få vara med lite på ett hör på bloggen!

Anonym sa...

Hejsan!

På OTW television arbetar vi just nu med ett tv-program där vi gör om privatträdgårdar från riktigt risiga till mysiga paradis.

Till detta letar vi även fina inspirationsträdgårdar och därför undrar jag om du vet någon som har en japaninspirerad trädgård.

Maila gärna mig:
josefin.adler@otw.se

Anonym sa...

I enjoyed reading this.
http://www.endoftenancycleaningservice.com/