Bänk av betong


För fyra år sedan gjöt jag denna betongplatta. Sedan dess har den legat på marken i skuggan, och mossat till sig. Jag hade egentligen tänkt ha en japansk hörna invid vägen...jag menar det har jag tänkt i 6-7 år, tills jag nu plötlsigt fick en tanke att ha japanska hörnan invid lidret istället. Sådär kan det vara att ha trädgård, en liten tanke, och vips omkullkastas en plan som varit aktuell i många herrans år.  *skratt*
 
Men jag är glad att tanken, att flytta japanska hörnan, snuddade vid min hjärna. Nu behövde jag inte flytta den blytunga stenbänken, den fick stanna precis där den legat i 4 år...ironiskt nog.

Jag grävde ner  3 lecablock som bänken ska ligga på. Den kommer jag att "klä in" med hypertufa så den ska bli mossbeklädd.
 
Nu behövs ännu element för att få den rätta stämningen här...hm...jag får nog fundera på det där. Men detta projekt är nu i ett delikat arbetsskede...bakom mig är allt grävande, nu får man bara locka fram den kreativa ådran. Gillar....

StenbänkInlägget om stenbänkens byggandet  finns HÄR:

Inlägg om byggandet av stenbänken http://www.mineden.com/2009_10_01_archive.html

© www.MinEden.com

4 kommentarer

Isas Trädgård sa...

WAAO , vad snygg bänken blev - och vilket jobb det verkar ha varit att få till den - imponerad !
Synd att jag bor så långt från dig - annars hade jag gärna kommit på öppen trädgård !
Ha det så gott bloggsystra !
Kram/Isa

Susie på Stjärnarve... sa...

Snyggt.....

Charlotta - med kreativa ambitioner sa...

Åh får jag fråga hur du planerar att klä in lecablocken? Jag har nämligen hela sommaren funderat på hur jag ska göra vår odlingsbädd av lecablock lite snyggare, och hypertufa vore ju absolut ett alternativ till att försöka få mossa att växa på blocken.

Anette sa...

Lecablock är så väldigt använbara :) Lycka till på söndag!