Garden ideologi

Inför ett trädgårdsbesök drabbas jag ofta av prestationsångest. Kommer någon från södra Finland för att se min trädgård, och kanske till och med skriva en artikel. De bor på hotell, kör flera hundra kilometer...för min trädgård. Då är det minsta jag kan göra är att anstränga mig till den milda grad att jag tar till pincett för att få fram det där lilla extra.
 
Man vill för f_n leverera då, så de får valuta för pengarna. Shit, va det stylas...Hoppas inte någon ser mig bara, när jag kryper på alla fyra med lilla saxen för att fixa till gräsmatt-kanten. När blir man månne idiotförklarad? Närmaste grannen har väl nog fått sig ett skratt eller två, men som tur kan jag skratt med, och vi tycker tillsammans att det är härligt med "var och en med sitt" ideologin...
 
 
Garden ideologin...våga vara lite wild and crazy, och annorlunda!
Våga vara dig själv!
 

3 kommentarer

Karolina sa...

Du har en sån härlig och inspirerande trädgård att det är värt att köra flera flera hundra kilometer. Du kanske har det svårt att uppfatta själv eftersom du lever dagligen i allt det härliga <3

Det spelar ingen roll om det finns ogräs eller om.gräset inte är perfect. Dina installationer och blommor och rabatt kompositioner är så härliga.

Jag håller med, var och en skall ha sin egen trädgårds ideologi, trädgården är en slags självbiografi, den förändras hela tiden... Det för vara wild & crazy eller pedantisk...Det får vara som vi vill. Det är ju vår egen trädgård =)

♥Min Eden♥ sa...

Men tack Karolina, bloggsystra, för de orden <3

Drömgården sa...

Så sant! Vilken tur att man inte dömmer andra! eller hur? ;)

Kram Kitty