Tror du på ett Evigt Liv...?

Trädgårdshunden Nessie hade vårkänslor, jag följde med henne ut och tog kameran med. Solen sken, och snön lyste med sin frånvaro. Tänk att det är februari och snöfritt. Det har nog aldrig hänt, inte under min livstid i allafall. I år verkar vi hoppa över vårljud och våröversvämningar...
 
Jag kikade in i rabatterna, och blev faktiskt mycket överraskad hur mycket liv som redan sprirade. För en månad sedan hade vi midvinterköld, och nu har vi plus grader, och fågelkvitter. Det känns fel, så här borde det inte vara, det är någon eller något som strider mot reglerna och normerna.
 
Hur kan något överleva i -25 C, utan snö? Hur är det möjligt? Jag är villig att tro på ett Evigt Liv, det eviga livet efter detta. Det måste finnas ett evigt liv om något kan överleva -25 C utan snö.  Nu är det bevisat...  Amen!


February

February
 
The garden dog Nessie...

Den enda lilla snöhög vi har kvar....

2 kommentarer

pioni sa...

Kasvit on tooosi sitkeitä;)
Työkaveri muisteli että vuonna 1973 oli vastaava talvi, hän istuu valokuvassa nurmikolla tammikuussa;)

Susie på Stjärnarve... sa...

Visst tror jag på evigt liv...för en del av växterna! Det gör jag varje år när jag planterar sånt som "kanske ska överleva". Även om man många gånger blivit överbevisad att det inte riktigt är så i verkligheten! Men man kan ju inte ge upp att testa.....