Märkta av livet!

Lycka är att få dra på sig ett par stövlar som har erfarenhet av livet. Ett par stövlar som inte är rädda för att få skit under naglarna...jag menar sulorna. Ett par stövlar som står med båda sulorna på jorden. Dessa stövlar må ha en smutsig historia, men jag litar på dem i vått och torrt. Dessa stövlar är inte förstörda av nutidens fåfänga. Vem skulle kunna lita på ett par blommiga eller ännu värre, prickiga stövlar? Nej, svarta, smutsiga, och tydligen luktande (enligt trädgårdshunden Nessie) ska de vara.... och märkta av livet!

Åh, mina kära stövlar, jag längtar efter att få sticka in mina fötter och få känna mig jordad igen. Jag längtar efter att med bestämda stövelsteg, och blicken stadigt riktad mot trädgården, få påbörja årets utmaningar...
 
 
 
Kvalitetskontroll pågår...
 

Inga kommentarer