Trött på livet

Hösten är en skön årstid, om än lite melankolisk. Jag tycker ändå varje år att det är skönt med hösten, när den kommer. Jag brukar säga att jag också fäller mina löv på hösten. Letting go. Jag får släppa taget om trädgården, och trädgården får släppa taget om mig.

I trädgården råder en lugn stämning. Det är är bara jag som är upp i varv och yrar från ett hörn till ett annat. Det är mycket som ska hinnas med innan frosten tar andan ur dem alla.

Hortensia
 
Det finns mycket i trädgården som är i full blom, och det är synd att det lovats bli kallare nu.
 
Atlasblomma

Vallmon, Poppy Love, börjar ge upp och verkar lite trött på livet...Letting go! Allt är precis om det ska vara!

Vallmo Poppy Love
 
© www.MinEden.com

 

2 kommentarer

Jannibele sa...

Høsten har absolutt sin skjønnhet, selv om det er litt vemodig at en sommer er over. Men hvilken sommer vi har hatt. Nå skal det blir fint å gå i dvale og drømme og planlegge for neste år:) Vakre bilder, som vanlig! Ha en fin kveld.

Sandra sa...

Härlig blogg med inspirerande bilder! Jag lär återkomma!

Med Vänlig Hälsning/Sandra